Bestelling en Levering

Op sunnyteletechnics.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week artikelen bekijken en bestellen.

Voor 21:00 uur besteld? zal morgen of overmorgen thuis zijn.

Als we je bestelling op werkdagen voor 21:00 uur ontvangen, wordt het pakket dezelfde dag nog met de post verzonden en hopelijk heb je het dan de volgende dag in huis. Ook op zaterdag!

Heb je je ideale artikel op onze website gevonden? Dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van genieten! Daarom zorgen wij ervoor dat je bestelling bijna altijd binnen 24 uur wordt bezorgd! wanneer u uw bestelling voor 21:00 uur plaatst.

Via PostNL, UPS, DHL en & Bpost

Wij laten de bezorging van uw bestelling uitvoeren door PostNL, UPS, DHL of Bpost. Postnl, UPS, DHL of Bpost doen een eerste bezorgpoging de eerstvolgende werkdag na verzending (maandag t/m vrijdag).

Ben je niet thuis? PostNL, UPS, DHL of Bpost proberen het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit ook niet, dan wordt je bestelling naar een afhaallocatie gebracht waar deze vanaf de volgende (werk)dag 7 dagen kan worden opgehaald. Dan laat de pakketbezorger een afhaalbericht achter in je brievenbus. Houd er rekening mee dat een geldig legitimatiebewijs soms vereist is om een geldig legitimatiebewijs te verkrijgen.

Betalingsmogelijkheden:

Bij de betaalmogelijkheden kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Bij Sunny Tele Technics zijn alle betaalmogelijkheden voorzien van SSL-encryptie, waardoor je bij ons altijd verzekerd bent van een veilige betaalomgeving.

Nederlands, België, Europa en wereldwijd Klanten kunnen betalen met deze betaalmogelijkheden:

  • IDEAAL
  • Klarna (Betaal achteraf)
  • PayPal
  • Kredietkaart
  • Bancontact
    en meer..

Nadat je de juiste betaalmethode hebt gekozen dien je op de “Bestelling Voltooien” knop te drukken waarna je wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van de door jou gekozen betaalmethode. Volg de instructies op de desbetreffende pagina op om je bestelling af te maken. Mocht je onverhoopt hinder ervaren bij het plaatsen van je bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Track en Trace

U kan de aflevering van uw bestelling volgen met een Track en Trace via een link en een code. Deze ontvangt u via e-mail nadat uw bestelling bij UPS, DHL, Bpost & PostNL  aangeboden werd.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kan je altijd terecht bij onze Contact pagina